Over ons

Volledig ontzorgen en adviseren van bedrijven

Universus Consultancy staat voor het geheel, totaal en volledig ontzorgen en adviseren van bedrijven

Zowel startende ondernemers als ervaren MKB’ers kunnen we op ieder financieel vlak van hoogwaardige dienstverlening voorzien.

Hierbij staat altijd een duidelijke en transparante samenwerking centraal. We willen u meenemen langs de keuzes die we maken, waarom we ze maken en hoe we hiermee kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van uw bedrijf.

Contact opnemen

Volledig ontzorgen

Diverse aspecten van bedrijven zijn uitermate geschikt om extern uitbesteed te worden. De financiële administratie is hier een schoolvoorbeeld van, vooral wanneer de belangrijkste inzichten aan het leidende bedrijf gecommuniceerd blijven worden. Door uw financiële administratie volledig uit te besteden aan Universus Consultancy, kunt u zich richten op het ondernemen. Wij zorgen ervoor dat uw financiële administratie niet alleen sluitend is maar ook voldoet aan alle eisen. Daarnaast dienen we natuurlijk de aangiftes netjes voor u in.

U kunt hiervoor bij Universus Consultancy terecht, ook als het gaat om een deel van uw financiële administratie. Hierbij kunt u denken aan:

  • Inrichting en bewaking van uw administratieve organisatie
  • Verzorgen van uw boekhouding
  • Indienen van diverse belastingaangiften
  • Verzorgen van uw salarisadministratie
  • Tijdelijke aansturing van uw financiële afdeling

Hierdoor heeft u voor zowel het gehele spectrum als voor individuele onderdelen een vaste partner op het gebied van Finance.

Passend advies en sparringpartner

Universus Consultancy heeft de afgelopen jaren tientallen kleine en grote bedrijven geadviseerd over een variatie aan vraagstukken. Als ondernemer, heeft u niet de tijd om elk onderdeel van uw bedrijf op te pakken. Soms is hier wel de tijd voor, maar ontbreekt de directe kennis dit correct op te pakken. Daar komt Universus Consultancy bij veel bedrijven in beeld.

Bij Universus Consultancy is de kennis en expertise aanwezig om op vrijwel ieder vlak binnen het financiële spectrum opdrachtgevers van passend advies te voorzien. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers interne (financiële) processen beter inrichten, effectiever op kansen inspelen en risico’s sneller herkennen.

Daarnaast heeft Universus Consultancy zich de laatste jaren weten te manifesteren in het advies voor overname- en expansievraagstukken. Groeiende bedrijven komen steeds vaker terecht in situaties waar dergelijke kansen ontstaan. Vaak is er weinig tijd om op dit soort opportunities in te spelen, vooral wanneer concurrenten dezelfde kansen kunnen oppakken. Als externe adviseur, voorziet Universus Consultancy bedrijven met dergelijke vraagstukken van passend advies.

© 2024 Universus Consultancy Algemene voorwaarden Website door IQonline